Madplan uge 38

Madplan uge 38

Det er tid til endnu en efterårsmadplan fyldt med græskar, feta og gode bagte sager. Og en masse lækkerier også. Der er blandt andet min yndlings græskarsuppe med rød karry på menuen, den lækreste sprøde spanakopita og en snasket kyllingeburger med chilimayo. Haps det er mange favoritter i samme uge.

Denne madplan uge 38 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 38

I denne uge får du en dag med kød, en dag med fisk og fire vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 38 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på bagt græskar med smilende æg og baisilikumscreme, verdens bedste græskarsuppe med rød karry, laks i fad med kartofler, porre og fløde, spanakopita aka. filodejstærte med spinat og feta og sidst men ikke mindst burger med sprød kylling og hjemmelavet chilimayo. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du bage noget i weekenden, foreslår jeg verdens bedste æblekage med kanel.

Æblekage med kanel og mandler
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments