Madplan uge 37

Madplan uge 37

Nu sætter vi altså for alvor efteråret i gang, og det vil sige, at det er denne madplan uge 37 er græskar, karryretter og smovsemad på menuen. Det kan nærmest kun blive godt, og jeg lover, at du kommer til at prøve noget nyt. Jeg glæder mig i hvert fald til næste uge – mine favoritter panang karry og græskarsuppe med rød karry er fx på menuen, og de er bare så gode.

Byd velkommen til ugens menu. Jeg laver altid madplanen for ugen og deler den weekenden før, så du har mulighed for at planlægge. Jeg har lavet den som inspiration til dig, og det er op til dig, om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide det. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 37

Menuen i denne uge består af to dage med kylling og fire vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis ugens madplan uge 37 ikke er din kop te, så har du altid mulighed for at tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på bagt græskar med smilende æg og feta, honning- og soyamarineret kylling med hvidløgsris og lynsyltede agurker, den bedste græskarsuppe med karry, panang karry med kylling, madpandekager med pankoblomkål, chilimayo og grønt og sidst men ikke mindst hvid kartoffelpizza med rosmarin. Mmmh for en madplan uge 37.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du bage noget lækkert i weekenden? Prøv lige denne æblekage med kanel og mandler. Den er perfekt til efteråret.

Æblekage med kanel og mandler
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments