Selvom jeg er ked af, at sommer officielt er slut (måske ikke hvis du spørger vejret, men hvis du spørger kalenderen), så er det nu ikke dårligt, at efteråret kommer bagefter med alle dens lækre råvarer. Dem skal vi fejre i denne madplan uge 37. Græskar, svampe, æbler. Mmh! Man kan næsten se efteråret på billedet, ik?
Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 37, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.
Madplan uge 37
I denne uge får du en dage med kød, en med fisk og fire vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 37 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på bagt græskar med basilikumscreme og smilende æg, kylling med pesto og svampe, græskar risotto med salviepesto, risottodeller og salat med estragondressing, svampetoast med svampe a la creme og sidst men ikke midst filodejstærte med laks og spinat. Kan du ikke længere få asparges, så kommer du bare lidt mere spinat i. Jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Har du set bloggens nyeste opskrift på æble røsti pandekager? Måske den perfekte weekendmorgenmad eller snack. Eller dessert hvis du kommer is på.