Så er det tid til madplan uge 36. Vi er for alvor kommet ind i efterårets første måned. Måske ikke når vi ser på vejret men derudover. Det er en god måned råvaremæssigt. Elsker æbler, græskar, svampe og alle de andre sager, der kommer i sæson nu. Og også hyggen, de mere comfy retter og masser af mad, der kan spises bare med en ske eller gaffel.
Byd velkommen til ugens menu. Jeg laver altid madplanen for ugen og deler den weekenden før, så du har mulighed for at planlægge. Jeg har lavet den som inspiration til dig, og det er op til dig, om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide det. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.
Madplan uge 36
Menuen i denne uge består af to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis ugens madplan uge 36 ikke er din kop te, så har du altid mulighed for at tidligere madplaner ud. God fornøjelse!
Ugens menu står helt konkret på indisk dahl med skyr, ristede mandler og koriander, one pot pasta med chorizo og spinat, ovnbagte kylingedeller med søde kartofler og feta serveret med bagte, fyldte kartofler med ost og persille, Chevre chaud a la varm gedeostesalat (du kan også bruge feta eller mozzarella, hvis du ikke er til gedeost), laks i rød karry med ris og sidst men ikke mindst mexicanske enchiladas med kylling og ost. Mmmh for en madplan uge 36.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal der noget sødt på bordet i weekenden, så anbefaler jeg dig at prøve en lækker brownie med saltkaramel. Den er god!