Jeg har forsøgt at lave madplan uge 33 ud fra ting, jeg virkelig godt selv kunne spise. Lidt italiensk, lidt asiatisk, lidt græsk, lidt nordisk. En god blanding af alt muligt godt fra den klassiske, gode lasagne til de lidt mere anderledes retter og spændende tilbehør.
Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 33, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.
Madplan uge 33
I denne uge får du tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 33 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på poke bowl med kylling, mango, grønt og chilimayo, en klassisk men god lasagne, stegt blomkål med romesco og grønne bønner med brunet smør og hasselnødder, rester af lasagne (for det smager jo endnu bedre dagene efter), spanakopita aka græsk spinat-fetatærte og friske forårsruller med asiatisk laks, grønt og kokos-peanutbutterdressing. Jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Jeg har virkelig haft meget lyst til en klassisk, god brownie de sidste par dage, så det skal på menuen i weekenden. Sådan en rigtig sej, tung og trøffelagtig sag. Måske med en fed klat cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis til mmm!