Madplan uge 32

Madplan uge 32

Det er tid til madplan uge 32. En madplan fyldt med grøntsager, smag og lidt anderledes retter. Gode dips, rustikke tærter og masser af rødbede, kål og jordbær. Det er ikke dårligt, og selvom noget af maden ikke er den mest fotogene, så opvejer det i smag. God uge og god fornøjelse!

Byd velkommen til ugens menu. Jeg laver altid madplanen for ugen og deler den weekenden før, så du har mulighed for at planlægge. Jeg har lavet den som inspiration til dig, og det er op til dig, om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide det. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 32

Menuen i denne uge består af to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis ugens madplan uge 32 ikke er din kop te, så har du altid mulighed for at tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på tomatgalette med ost og pinjekerner serveret med grøn salat, rødbedebøffer med feta og spidskålssalat med jordbær og mormordressing, kyllingedeller med rødbede og hytteost serveret med smørstegt spidskål og haydari dip, den bedste fishpie med kartoffelmos-låg, sommerpasta med citron-flødesauce og langtidsbagte tomater og sidst men ikke mindst laks med honning og nødder samt en salat med jordbær og honningbagt feta. Mmmh for en madplan uge 32.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal der noget lækkert på bordet i weekenden? Så overvej disse kanelsnegle med cream cheese frosting. Dem overvejer jeg selv at lave.

Kanelsnegle med cream cheese frosting
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments