Så er vi næsten ved at være inde i august måned, og derfor introducerer vi også lidt nye råvarer i sæson i denne madplan uge 31. Som fx haricots verts, kirsebær og tomater. Haps august er en god måned, og jeg satser på lidt mere solskin, end vi har haft i juli. Så der er plads til aftensmad på altanen og andre steder udendørs.
Denne madplan uge 31 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.
Madplan uge 31
I denne uge får du en dag med kød og fem vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 31 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på ærterisotto med citron og ricotta, pastasalat med aubergine, grønne bønner og tahindressing, spinatlasagne med ricotta og feta, buddha bowls med falafler og hummus og sidst men ikke mindst fyldte kyllingebryster og bulgursalat med kirsebær, ærter og karamelliserede løg. Haps.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg foreslår hjemmelavet vaniljeis med lemon curd og crumble. Har du ikke en ismaskine, kan du evt. lave selve isen med basis af fløde og kondenseret mælk, som jeg har gjort i denne bounty is. Og så kugle den op ved servering og servere med ‘klatter’ af lemon curd og lidt crumble drysset ud over.