Holder du sommerferie, eller er du enten retur på arbejde igen eller venter på at kunne gå fra? Jeg er i den sidste gruppe. Jeg har stadig 3 uger tilbage, inden jeg får på sommerferie. Uanset hvor du befinder dig, og om du er på ferie eller ej, så håber jeg, at du kan blive inspireret af madplan uge 30, som er fyldt med sommermad og råvarer som asparges, fennikel, spinat, nye kartofler mm.
Denne madplan uge 30 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.
Madplan uge 30
I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 30 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på sprøde broccolideller med sesam og perlebygsalat med fennikel og urtedressing, gazpacho aka. spansk kold tomatsuppe, nemme spinatvafler med yndlingstoppings, en nem laksetærte lavet på filodej med spinat og asparges, grillpølser og kold kartoffelsalat med rygeostdressing og sidst men ikke mindst sprød kyllingeburger med ovnfritter og chilimayo. Haps.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale min nye opskrift på bounty is. En hjemmelavet is, der tager 15 minutter at lave og ikke kræver en ismaskine. Den er farligt god.