Madplan uge 3

Madplan uge 3. Sund, nem og lækker aftensmad til en uge i januar. Til 2, 4, 5 eller flere personer med indkøbsliste.

Åh jeg håber godt nok snart, at vi får noget solskin. Ikke kun fordi det er svært at udvikle opskrifter og (måske mest) tage billeder i så gråt et vej, men også får sindet. Lad os få noget solskin snart! I stedet prøver jeg at indføre lidt “solskin” med en lækker madplan uge 3, så den får du her.

Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.

Madplan uge 3

Madplan uge 3 består af en dag med kylling, to dage med en smule kød i form af bacon/parmaskinke og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 3 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.

Ugens menu består helt konkret af den bedste græskarsuppe med rød karry og croutoner, en vegetarbolognese med linser, soltørrede tomater og andet godt, en galette med porrer, bacon og ost, en gang grøn toast med ost, skinke og estragonmayo, fyldt kyllingebryst med flødeost og svampe serveret med en æblesalat med citron, feta og hasselnødder og sidst men ikke mindst hjemmelavede madpandekager med ovnristede blomkål og kikærter, hummus og grønt. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du bage i weekenden? Jeg foreslår kanelsnegle med cream cheese frosting. De er så så så gode!

Kanelsnegle med cream cheese frosting
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments