Madplan uge 27

Madplan uge 27

Mmh sommeren er her, og jeg elsker det! Jeg prøver at minde mig selv om at huske det og huske at spise alle de gode sager, der er i sæson netop nu. Fx jordbær og ærter, så det skal selvfølgelig på menuen i denne uge. Der er generelt ret mange af mine favoritter på menuen i denne uges madplan uge 27, og jeg glæder mig til at dykke ned i det.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 27, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 27

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 27 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på gazpacho (perfekt på varme dage), yndlings kyllingekødboller med ricotta i tomatsauce, bagt laks med krydderurter og pistacienødder, butterdejstærte med balsamico-bagte løg og grillet squash med burrata og pinjekerner og sidst men ikke mindst ærterisotto med ricotta og citron. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg overvejer en hjemmelavet is. Har du en ismaskine, kan du lave en version med ananas og marcipan a la københavnerstang. Har du ikke en ismaskine, har jeg lige lavet en opskrift på daim is helt uden ismaskine.

"Københavnerstang" - vaniljeis med marcipan og ananassirup
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments