Madplan uge 24

Madplan uge 24

Så har vi officielt nået sommeren, og sikke dejligt det er. Det betyder også mange flere nye kartofler, jordbær, melon, ærter og meget mere. Masser af snack til mig. Denne madplan uge 24 byder også på et hint af sommer, masser af grøntsager og andre lækre sager.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 24, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 24

I denne uge får du tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 24 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på tacos med bønner, avocado og tomatsalsa, græske frikadeller med feta serveret med en æblesalat med masser af citron og hasselnødder, rester af deller med kold kartoffelsalat med radiser og ærter, en bowl med gode rester fra ugen, laks i rød karry med ris og sidst men ikke mindst chicken parmesan og nye kartofler med urter og olivenolie. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Hvis du skal lave noget lækkert i weekenden, så kan jeg anbefale bloggens nyeste opskrift: daim is. Den kan laves meget nemt og uden ismaskine.

hjemmelavet Daim is uden ismaskine
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments