Madplan uge 23

Madplan uge 23

Jeg er så glad for, at det endelig er sommer. I hvert fald i følge kalenderen. Så er der nemlig plads til meget mere sommermad. Og det er der også i denne madplan uge 23. Det er altså en god menu, du har i vente, hvis du beslutter dig at følge den.

Jeg har lavet denne madplan som inspiration til dig og ugens menu. Om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide, er helt op til dig, og hvordan det passer ind. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 23

Menuen i denne uge står på 1 dag med kød, 1 dage med fisk og 4 vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 23 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på æggewraps med spinat og laks, quinoasalat med feta, avocado og mandler, rustik fransk tærte aka galette med løg og ost, iskold gazpacho – en spansk tomatsuppe, grillede gulerødder med ricotta og honning serveret med et snoet brød med oliventapenade og feta og sidst men ikke mindst sprød kyllingeburger med chilimayo og ovnfritter. Mmmh for en madplan uge 23.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du lave lidt lækkert i weekenden? Prøv min nemme hindbærtrifli med crumble og skum.

Hindbærtrifli med crumble og skyrflødeskum
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments