Madplan uge 23

Madplan uge 23

Er du klar til endnu en uge? Har du styr på aftensmaden? Ellers kommer her mit bud på en sommermenu fyldt med melonsalater, hotdogs, langtidssimret bolo og en af mine favorit måltidssalater med varmrøget laks. Jeg håber, at du kan finde inspiration i denne madplan uge 23.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 23, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 23

I denne uge får du tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 23 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på salat med varmrøget laks og langtidsbagte tomater, to dage med den bedste spaghetti bolognese, en skøn gazpacho med brødcroutoner, bagte kartofler med hvidløgscreme og pesto serveret med en melonsalat med avocado og cashewnødder og sidst men ikke mindst hjemmelavede hotdogs med toppings en masse. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden, kan jeg anbefale en hjemmelavet is a la Københavnerstang med ananassirup og marcipan. Kan laves uden ismaskine.

"Københavnerstang" - vaniljeis med marcipan og ananassirup
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments