Madplan uge 22

Madplan uge 22

Uh jeg har glædet mig til endelig at kunne sætte nogle sommeropskrifter på menuen. Og det har jeg i hvert fald gjort i denne madplan uge 22. For i næsten uge starter juni måned, og det skal fejres med ærter, kartofler og lidt mere frisk mad. Der er i hvert fald gode ting på aftensmadsplanen, og jeg håber, at du bliver sulten.

Jeg har lavet denne madplan som inspiration til dig og ugens menu. Om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide, er helt op til dig, og hvordan det passer ind. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 22

Menuen i denne uge står på 2 dage med kød, 2 dage med fisk og 2 vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 22 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på en salat med bagt laks, ærter og dilddressing, one pot pasta med chorizo og spinat, tacos med bønner, tomatsalsa og guacamole, ærterisotto med ricotta og citron, laks i rød karry som du kan servere med ris eller mos og sidst men ikke mindst græske frikadeller med feta og soltørrede tomater serveret med årets (for mit vedkommende) første kolde kartoffelsalat med ærter og radiser . Mmmh for en madplan uge 22.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg foreslår mit eget take på en hjemmelavet københavnerstang – vaniljeis med marcipan og rom toppet med ananassirup. Og den kan laves helt uden ismaskine.

"Københavnerstang" - vaniljeis med marcipan og ananassirup
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments