Madplan uge 2

Madplan uge 2

Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.

Madplan uge 2

Madplan uge 2 består af to dage med kød, en dag med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 2 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.

Ugens menu består helt konkret af en cremet majssuppe med ristet blomkål og bacon aka. en chowder, blomkålsdeller og en mellemøstlig couscous med granatæble og gomadressing, tacos med bønner, tomatsalsa og guacamole, mexicansk lasagne med kål og chorizo, kartoffelpizza med mascarpone og rosmarin og sidst men ikke mindst pasta med kongerejer, chili og hvidløg. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg foreslår kaffeis med oreos.

Kaffeis med oreos
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments