
Så er vi der altså næsten venner. Maj måned. Så skønt altså! Tiden går stærkt, men jeg nyder nu også den kommende sommer, de lysere aftener og de lidt varmere vejr. Denne madplan uge 18 fejrer, at vi er på vej ind i maj og byder på en god blanding af varmende mad og frisk sommermad med alt fra kyllingeburger til panang karry og æggekage.
Denne madplan er til dig, der leder efter inspiration til næste uges menu. Du kan enten vælge at følge madplanen fuldt ud med den tilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 18
I denne uge får du tre dage med kylling og tre vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 18 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på æggekage med masser af spinat og ost, huevos rancheros med smilende æg, panang karry med kylling x 2, pasta med basilikumsfløde og citronbrødkrummer og sidst men ikke mindst sprød kyllingeburger med avocado og syltede rødløg serveret med ovnfritter og chilimayo. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter eller følger denne madplan uge 18. Jeg vil elske at følge med!
Maj er jo officielt sæson for rabarber, så skal vi ikke skyde den i gang? Jeg kan anbefale min rabarbercrumble. Jeg lover, at du nærmest ikke har smagt noget lignende. Server den endelig gerne med en skefuld fed cremefraiche.
