Madplan uge 18

Madplan uge 18

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 18, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 18

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 18 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på kyllingekødboller i tomatsauce med ricotta, tunsandwich med pesto og tomater, tomatsuppe, svampetoast med svampe a la creme og sidst men ikke mindst risotto med løg i rødvin. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du også lave noget lækkert i weekenden? Jeg overvejer stærkt disse blåbærsnegle med marcipan og flødeostefrosting.

Blåbærsnegle med marcipan og cream cheese frosting
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments