Annonce

Madplan uge 17

Madplan uge 17

Hvor har det været skønt med al den solskin den sidste uge. Det har virkelig hjulpet på mit forårshumør. Det gør ugens madplan uge 17 også med masser af god mad – både velkendte og nyere retter. Det er i hvert fald mit mål. At give inspiration uden at tage det alt for langt væk med fokus på nemme, sunde og forhåbentligt lækre retter.

Som altid er madplanen ment som inspiration til ugens menu. Det er op til dig, om du vil følge den 100% eller plukke, som det nu passer dig. Husk at du altid kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med, og du kan også printe en komplet indkøbsliste. Så bliver det forhåbentligt ikke meget nemmere.

Madplan uge 17

Menuen i denne uge står på 3 dage med kød (den ene kun en smule), 1 dag med fisk og to vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 17 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på kyllingefrikadeller med soltørrede tomater og feta serveret med smørstegt blomkål med granatæble og saltmandler, mexi quesadillas med ost og chorizo, pastasalat med ærtepesto og langtidsbagte tomater, laks i rød karry med ris, tomatrisotto med pesto og sidst men ikke mindst tatar med persillemayo og pommes frites. Mmmh for en madplan uge 17.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du lave noget lækkert i weekenden, kan jeg anbefale min opskrift på cheesecake brownie med hindbær.

Cheesecake brownie med hindbær og mandler
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments