Madplan uge 17

Madplan uge 17

Det er tid til en madplan uge 17, som altid er udarbejdet efter sæson, men jeg kan ikke lade være med at lave den efter lyst også. Og jeg har lyst til forårssager, sprøde sager, ærter, citron, parmesan, sprød kylling og blød risotto, masser af smag og gamle favoritter. Jeg håber, at du også finder noget, du kan lide.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 17, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 17

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 17 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på crispy chili feta æg med ris og grønt, salat med sprød kylling og pestodressing, porretærte med ost, havregryns- og mandelpaneret torsk med ærtepure og spidskålssalat med æbler, flammkuchen aka pizza-ish med cremefraiche, løg og bacon og sidst men ikke mindst ærterisotto med masser af citron. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du bage noget lækkert i weekenden? Måske tage hul på rabarbersæsonen med en rabarberkage med marcipan og mandler. En gammel opskrift fra bloggen men den fortjener opmærksomhed, og jeg kan se, at flere af jer stadig besøger og laver den. Den er særligt skøn med en klat fed cremefraiche.

Madplan uge 17 1
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments