Madplan uge 16

Madplan uge 16

Jeg håber, at du er i gang med at holde (eller har holdt) en dejlig påske. Bare fordi vi nyder hellig- og fridagene, skal vi jo stadig have mad på bordet. I denne madplan uge 16 har jeg sat fokus på sæsonens urter, asparges og et par andre gode ting. Det er måske en blandet landhandel af en menu, men det hele smager godt. Det lover jeg.

Som altid er madplanen ment som inspiration til ugens menu. Det er op til dig, om du vil følge den 100% eller plukke, som det nu passer dig. Husk at du altid kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med, og du kan også printe en komplet indkøbsliste. Så bliver det forhåbentligt ikke meget nemmere.

Madplan uge 16

Menuen i denne uge står på 2 dage med kylling, 2 med fisk og to vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 16 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på lakseroulade med spinat og en perlebygsalat med asparges og urtedressing, thaisuppe med kylling og mango, broccolifrikadeller med ost serveret med en græsk kartoffelsalat, aspargestærte med dild og gedeost, torskeceviche med dildmayo, æble og saltet agurk og sidst men ikke mindst enchiladas med kylling. Mmmh for en madplan uge 16.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Kan jeg friste med en opskrift på noget lækkert i weekenden? Jeg forslår en saftig banankage med kaffe-mascarponecreme og ristede hasselnødder.

Banankage med kaffe og mascarponecreme
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments