Annonce

Madplan uge 15

Madplan uge 15

Nu er vi ved at være på den anden side af påske, og hvor har det, i mit tilfælde i hvert fald, virkelig været tiltrængt med nogle feriedage. Men nu er det tilbage til hverdagen, og her spiller madplan uge 15 jo så fint ind. Den byder på gode sager, og jeg er næsten allerede sulten. Det håber jeg også, at du er.

Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.

Madplan uge 15

Madplan uge 15 består af 2 dage med kød, en med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 15 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.

Ugens menu består helt konkret af minestronesuppe med suppehorn og masser af smag, vegetarisk pasta med bagte peberfrugter og tomater og fløde, quesadillas med bønner og ost, salat med sprød kylling og pestodressing, madpandekager med pankoblomkål og soyamarinade, marineret mozzarella og snittet kål og sidst men ikke mindst pasta med kongerejer, chili og persille. Ja tak.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Det er jo faktisk ved at være rabarbersæson, og de første burde snart dukke op. Finder du dem, kan jeg anbefale at bage kærnemælkshorn med rabarber.

Kærnemælkshorn med rabarber og marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments