Jeg ved godt, at næste uge også er påske, og madplanen kan være påvirket af det. Men ikke desto mindre skal I stadig have en madplan uge 13 som normalt til inspiration. Jeg holder de klassiske helligdage men skal arbejde i starten af ugen, men har heldigvis nogle dejlige dage med familien at se frem til. Jeg håber også, at du går ind i en god uge.
Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 13, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.
Madplan uge 13
I denne uge får du to-tre dage med kød, en med fisk og to-tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 13 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på tomattærte med mozzarella, quinoasalat med varmrøget laks og gomadressing, poke bowl med kylling og chilimayo + rester dagen efter i wraps med hummus, ravioli med pisket ricotta og brunet smør og sidst men ikke mindst friske forårsruller med verdens bedste kokos-peanutbutterdip. Jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert til weekenden, kunne det måske i påskens tegn være en påskeis a la marcipanis med påskeæg.