Madplan uge 12

Madplan uge 12

I denne madplan uge 12 sætter vi fokus på nogle af de gode råvarer i sæson: svampe, gulerødder, agurk og sådan. Der er både sunde og nemme retter på menuen men også nogle smovsede opskrifter og favoritter. Glæd dig blandt andet til svampelasagnen, der bare er en af mine ultimative favoritter. Og hvidløgsris som er en game changer – den bliver du glad for at kende, fordi den kan peppe de fleste retter med ris op.

Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.

Madplan uge 12

Madplan uge 12 består af 3 dage med kød og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 12 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.

Ugens menu består helt konkret af en bygotto bagt i ovnen med svampe, parmaskinke og valnødder, en flot gulerodstærte med timian og ost, honning- og soyamarineret kylling med lynsyltede agurker og hvidløgsris, pasta med tøm køleskabet-grøntsagssauce og parmesan, svampelasagne med spinat og estragon-bechamelsauce og sidst men ikke mindst fyldte kyllingebryster med svampe, flødeost og parma serveret med en grønkålssalat med gulerødder og stegt halloumi. Ja tak.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Hvad med tiramisu serveret i glas. Det er bare godt!

Nem tiramisu i glas portionsanrettet
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments