Jeg snornyder al den solskin, vi har fået kastet i hovedet i marts måned allerede, og det kan måske ses i denne uges menu. Madplan uge 12 byder i hvert fald på frisk grønt, farver og en masse gode retter. Nogle du kender, nogle i nye varianter. Jeg håber i hvert fald, at du kan blive inspirereret.
Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Hvis denne madplan uge 12 ikke er dig, så skal du endelig bare kigge på de andre madplaner. God fornøjelse!
Madplan uge 12
Madplanen i denne uge består af 3 dage med kød, 1 dag med fisk og 2 vegetariske dage. Den sidste dag står på tøm køleskabet som altid – så er du klar til en ny uge.
Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.
Menuen står helt konkret på cæsarsalat med sprød kylling og hjemmelavet dressing, rugvafler med laksesalat med krammet spidskål, linsebolognese med spaghetti, one pot lasagne, gulerodsrisotto med ricotta og timian og sidst men ikke mindst friske forårsuller med grønt, mange, kylling og verdens bedste kokos-peanutdip. Mums for en omgang madplan uge 12.
Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!
Skal weekenden indeholde noget lækkert, så foreslår jeg dig at kigge på min opskrift på mazarinkage med blåbær og mørk chokolade.