Madplan uge 11

Madplan uge 11

Ny uge, ny madplan. Det er madplan uge 11, og den står blandt andet på kødboller i tomatsauce, som jeg har cravet i flere uger nu. Derudover en lækker galette med masser af løg, den bedste cæsarsalat og meget andet godt, der rimer lidt på forår.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 11, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 11

I denne uge får du tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 11 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på galette med løg, mascarpone og ost, saftige kødboller i tomatsauce med pasta, tomatsuppe med soltørrede tomater og mascarpone, cæsarsalat med sprød kylling og sidst men ikke mindst pasta med muslinger og citronpesto. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du bage noget i weekenden? Jeg overvejer selv disse kanelsnegle med cream cheese frosting.

Kanelsnegle med cream cheese frosting
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments