Åh det er endelig forår, og vi har da allerede haft lidt flere solskinstimer. Så skønt! I denne madplan uge 10 fejrer vi lidt af sæsonens råvarer, der blandt andet byder på kartofler og gulerødder, og menuen byder selvfølgelig også på nem og lækker hverdagsmad. Haps!
Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.
Madplan uge 10
Madplan uge 10 består af 2 dage med kød, en med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 10 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.
Ugens menu består helt konkret af en vegetarisk cæsarsalat med bagt knoldselleri og masser af ost og god dressing, marokkansk gryderet med kartofler og aubergine, one pot lasagne, spansk tortilla (aka æggekage) med kartofler, spinat og ost, fyldte kyllingebryster og grillede gulerødder med pisket ricottacreme og sidst men ikke mindst fiskedeller med ovnfritter og hjemmerørt remoulade. Ja tak.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage i weekenden? Jeg kan anbefale new zealandske kokos-karamelsnitter – de er perfekte til en kop kaffe eller te!