Madplan uge 1

Madplan uge 1

Velkommen ind i det nye år. Jeg håber sådan, at I har haft en dejlig jul og et godt nytår – det har jeg i hvert fald, men nu er tid til at komme tilbage på pinden igen. Og hvis du ikke er klar til næste uge endnu, så får du her madplan uge 1 til at hjælpe dig på vej. Der er nemlig mange lækre ting på menuen.

Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Hvis denne madplan uge 1 ikke er dig, så skal du endelig bare kigger på de andre madplaner. God fornøjelse!

Madplan uge 1

Madplanen i denne uge består af 3 dage med kød og 3 vegetariske dage. Den sidste dag står på tøm køleskabet som altid – så er du klar til en ny uge.

Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Menuen står helt konkret på galette med løg og ost, tacos med sprød kylling og guacamole, wok med nudler, grønt og cashewnødder, vegetar curry med halloumi og ovnbagt blomkål, fyldte kyllingebryster med flødeost, svampe og parmaskinke med en spinatsalat til og til sidst pizza med søde kartofler, chorizo, hvidløgsstegte svampe og gedeost. Mums for en omgang madplan uge 1.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Vi kan vel ikke starte det nye år uden noget lækkert? Prøv mine bløde chokoladeboller med kardemomme.

Bløde chokoladeboller med kardemomme
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments