Madplan uge 1

Madplan uge 1

Mens du sikkert ligger på sofaen i dag, holder ægte 1. januar efter en forhåbentligt god Nytårsaften, så er det tid til madplan uge 1 til første uge i januar. En madplan med fokus på sund og nem mad til at starte året på. Masser af grøntsager og masser af smag.

Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.

Madplan uge 1

Madplan uge 1 består af to dage med kylling, en dag med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 1 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.

Ugens menu består helt konkret af quinoasalat med edamamebønner, varmrøget laks og gomadressing, den bedste panang karry med kylling, en cremet tomatsuppe med mascarpone, nudler med grøntsager og peanutbuttersauce, paneret feta med salat og honninglaserede citronfileter serveret med pull apart hvidløgsbrød og sidst men ikke mindst friske forårsruller med kokos-peanutbutter dip. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du bage noget godt i weekenden? Hvad med disse sundere cookies med nøddesmør og chokolade.

Sundere cookies med nøddesmør
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments