Madplan: Mine yndlingsopskrifter for tiden

Madplan: Mine yndlingsopskrifter for tiden

Jeg har spist en del efter mit hjerte her på det sidste, og der har ikke været det største overskud til nye opskrifter. Det vil sige, at jeg ofte er gået i bloggens gemmer og har fundet nogle af mine favoritter frem – i hvert fald mine yndlingsopskrifter for tiden. Du får derfor alt fra min yndlings mexicanske lasagne, min yndlingsdip, yndlingsdeller og yndlings grønne retter og tilbehør for tiden.

Madplan: Mine yndlingsopskrifter for tiden

Denne madplan med mine yndlingsopskrifter for tiden er til 3-4 personer og består af 3 dage med kød (nogle minimalt), 2 dage med fisk, 1 med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Jeg har også sneget en sød sag med (som jeg bager ofte for tiden). Den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til weekendens søde sager. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Tidligere madplaner.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Ugens søde sag kunne måske være min banankage med peanutbutter og chokolade

Bananbrød med peanutbutter og chokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments