Skip to content
No results
No results
  • Forside
  • Hvem er Anna?
  • Opskrifter
    • Måltider
      • Morgenmad
      • Snack
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Kategori
      • Brød og boller
      • Cookies og småkager
      • Drikkevarer
      • Gryderetter
      • Is
      • Kage
      • Madpakke
      • Pastaretter
      • Pizza
      • Risretter
      • Salater
      • Slik og konfekt
      • Suppe
      • Tærte
      • Tilbehør, topping og dips
      • Spiselige gaver
    • Anledning
      • Brunch
      • Fødselsdag
      • Gæstemad
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
      • Picnic
    • Verdenskøkken
      • Afrikansk
      • Amerikansk
      • Asiatisk
      • Fransk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mellemøstlig
      • Mexicansk
    • Sæson
      • Sommer
      • Efterår
      • Vinter
      • Forår
  • Opskriftsindeks
  • Rejseguides
  • Madplaner
  • Kontakt og samarbejde
Anna-mad.dk
  • Forside
  • Hvem er Anna?
  • Opskrifter
    • Måltider
      • Morgenmad
      • Snack
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Kategori
      • Brød og boller
      • Cookies og småkager
      • Drikkevarer
      • Gryderetter
      • Is
      • Kage
      • Madpakke
      • Pastaretter
      • Pizza
      • Risretter
      • Salater
      • Slik og konfekt
      • Suppe
      • Tærte
      • Tilbehør, topping og dips
      • Spiselige gaver
    • Anledning
      • Brunch
      • Fødselsdag
      • Gæstemad
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
      • Picnic
    • Verdenskøkken
      • Afrikansk
      • Amerikansk
      • Asiatisk
      • Fransk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mellemøstlig
      • Mexicansk
    • Sæson
      • Sommer
      • Efterår
      • Vinter
      • Forår
  • Opskriftsindeks
  • Rejseguides
  • Madplaner
  • Kontakt og samarbejde
Anna-mad.dk

Honning

Jeg bruger ofte honning i min madlavning, fordi det er en skøn måde at søde sin mad og kager på – både med blomsterhonning og akaciehonning. Det giver nemlig ofte en lidt mere aromatisk sødme. Jeg bruger det næsten altid i dressinger til salater og i boller og brød og granola og meget mere. Herunder har jeg samlet alle mine opskrifter med honning. Lad dig endelig inspirere! Jeg håber, at du finder noget, du kan lide.

Ostescones med cheddar og karamelliserede løg

Ostescones med cheddar og karamelliserede løg

Bulgursalat med ærter, kirsebær, karamelliserede løg og feta

Bulgursalat med ærter, kirsebær, karamelliserede løg og feta

Melonsalat med mynte og ristede cashewnødder

Melonsalat med mynte og ristede cashewnødder

Quinoasalat med jordbær, feta og ristede mandler

Quinoasalat med jordbær, feta og ristede mandler

Mysli snack med tahin og mørk chokolade

Myslibar med tahin og mørk chokolade

Broccoli couscous med søde kartofler, feta og tahindressing

Broccoli couscous med søde kartofler, feta og tahindressing

Chokoladekarameller med ristede mandler og havsalt

Chokoladekarameller med ristede mandler og havsalt

Spiselige ideer til hjemmelavede gaver og værtindegaver

Fransk nougat

Stegte rosenkål med æbler, tranebær og ristede hasselnødder

Stegte rosenkål med æbler, tranebær og ristede hasselnødder

Grønkålssalat med appelsiner, dadler og tahindressing

Grønkålssalat med appelsiner, dadler og tahindressing

Grønkålssalat med græskar, feta og tahindressing

Grønkålssalat med græskar, feta og tahindressing

Æblegranola med kokos, mandler og figner

Æblegranola med kokos, mandler og figner

« Forrige Side1 … Side6 Side7 Side8 Side9 Side10 Næste »

Instagram

Open post by annabartels with ID 18060750365469596
Kolokithopita aka. filodejstærte med squash og feta 🌱 Måske du har smagt den græske spanakopita? Det her er dens lige så gode fætter med squash i stedet for spinat.

Ultrasprøde lag af dej og et saftigt fyld med revet squash, æg, masser af feta, citronskal og muskatnød. Alt for lækkert 👌🏼

Du finder opskriften ved at søge på ‘kolo’ på anna-mad.dk ✨ Er du mere til spinatversionen, så finder du også en spanakopita på bloggen. 

#annamad #madinspiration #kolokithopita #filodej #filodejstærte #feta #tærte #squashtærte #zucchini #zucchinitærte #aftensmad #mad #deldinmad #hverdagsmad #opskrift #frokost #madpakke #græsk #græskmad
Open post by annabartels with ID 17908589439153968
Traditionen tro, en rulle af gode ting jeg har spist på det sidste 📹👌🏼

• Sandwich med kylling, pesto, rucola, grillet peberfrugt og hummus
• Er blevet glad for trenden med skyrboller (lavet af havregryn, æg og skyr) og forsøgte i en pølsehornsversion. Så godt. 
• Grønkålspesto - fattigmandspesto med solsikkekerner også. Mindst lige så god
• Hjemmebagt rugbrød 
• En salatfavorit for tiden: peberfrugt, agurk, kikærter og feta
• En slags gnocchi lavet på gulerødder i stedet for kartofler og klippet dej i stedet for formet og rullet pænt. Med stegte gulerødder og pestosauce
• En virkelig god bowl fra @wedogreens (ingen reklame, bare GOD)
• Cashewdressing til min seneste opskrift med stegt kål
• Sommermad med nye kartofler og tomatsalat. Serveret til stegt mørksej

Noget du vil have opskriften på? 💚

#annamad #madinspiration #hverdagsmad #frokost #aftensmad #pølsehorn #sandwich #pasta #gnocchi #salat #salatinspiration #deldinmad #grønkålspesto #sommermad #bagværk
Open post by annabartels with ID 18281123575271622
Reklame for @asc_danmark 🐟 Du skal møde min nye yndlingsburger og måske også din. Sprøde og saftige laksebøffer, tartarsauce, salat, karse og syltede agurker 🍔

Opskriften er udviklet som et samarbejde med ASC. Har du fx set, ASC-mærket før? Det er et lille blåt internationalt miljømærke for opdrættede fisk og skaldyr. Mærket fortæller, at fisken er opdrættet med hensyn til både miljø, dyrevelfærd og sociale forhold. Det gør mig mere sikker og tryg i kvaliteten 🤝🏼 

Og de her laksebøffer i burgeren er helt geniale og en skøn, anderledes måde at spise fisk. Du skal bare bruge: 
- Laks
- Salt og peber
- Æg
- Hvedemel
- Urter
- Panko
- Olie/Smør til stegning

Er du blevet sulten? Haps hele opskriften på anna-mad.dk ✨ 

#annamad #asc #laks #fisk #fiskeburger #lakseburger #tartarsauce #aftensmad #hverdagsmad #gæstemad #burger #fishburger #salmonburger #deldinmad #madinspiration
Open post by annabartels with ID 18065979149295959
Min nye yndlingsmåde at tilberede og spise kål. Gem den, husk den og server den til alt for ekstra skud grønt 🥬

Jeg skærer egentlig bare kål (hvid, spids eller rød) i chunky stykker som i videoen, vender med salt, peber og olivenolie og bager halvmørt og godt gyldent i ovnen. Seriøst - det kan spises til alt. Som det er, i bowls, salater, i sandwiches eller som almindeligt grønt tilbehør. 

Dressingen er blandt andet lavet af cashewnødder, tahin og urter - og er bare et velsmagende plus i min blog 👌🏼

#annamad #kål #spidskål #bagtkål #stegtkål #stegtspidskål #bagtspidskål #grøntsager #grønt #tilbehør #kålsalat #deldinmad #madinspiration #aftensmad #hverdagsmad #opskrift #frokost
Open post by annabartels with ID 18077876923804667
Reklame // Det er nærmest en guilty please for mig at se videoer af sandwiches, der smøres, fyldes og skæres. Kender du det? 😂🥪

Så da @meyers sendte mig deres nye Ølandsflute og Spicy Hummus i weekenden (modtaget i gave), kunne jeg næsten ikke andet end at teste det som en sandwich. 

I sandwichen har jeg også:
• basilikumspesto
• rucola vendt med olivenolie, citronsaft og salt 
• stegt kylling
• grillet peberfrugt
• peber

Kæmpe haps 👌🏼

#annamad #sandwich #sandwichesofinstagram #sandwiches #aftensmad #frokost #picnic #madinspiration #deldinmad #hverdagsmad #opskrift #meyers #kylling #pesto #ølandshvede #hummus
Open post by annabartels with ID 18066307801979330
Opskrift på sunde(re) müeslibarer - en basisopskrift med alt godt fra skabet. En lifesaver herhjemme når eftermiddagssulten melder sig, eller når jeg skal have en let morgensnack på farten 👌🏼

Til 10 stk skal du bruge:
• 100 g grovvalsede havregryn
• 60 g nødder
• 40 g kerner/frø (jeg tilføjede også 2 spsk kakaonibs)
• 4 dadler, store fx medjool
• 1 æg
• 2/3 dl nøddesmør
• 1/2 dl honning
• Salt

1. Hak nødderne groft. Fjern sten fra dadlerne og hak også dem groft. 
2. Vend det sammen med havregryn og kerner i en skål.
3. Rør æg, honning, nøddesmør og et nip salt sammen og brug fingrene til at fordele det i havregrynsblandingen
• Tryk det godt ned i en lille form, fx franskbrødsform, foret med bagepapir
• Bages ved 175 grader varmluft i 14-16 minutter, til de er godt gyldne og sprøde
• Lad dem afkøle, inden du skærer dem ud i barer 

#annamad #madinspiration #deldinmad #hverdagsmad #opskrift #eftermiddagssnack #snack #sundsnack #morgenmadpåfarten #morgenmad #myslibar #mueslibar #dadler #sundmad

Powered by Bloggerspace

Cookieindstillinger