Budgetvenlig og billig madplan

Budgetvenlig og billig madplan

Det er tid til den tilbagevendende (hveranden) søndagstradition. Denne gang en budgetvenlig og billig madplan, fordi sådan en kan vi alle bruge. Eller i hvert fald inspiration til at sparre lidt, bruge en masse basisråvarer og nogle af de samme ingredienser, så vi får tømt køleskabet. Der er derfor fokus på forholdsvis billig aftensmad, uden at det bliver kedeligt. Det skal stadig være sundt, der skal stadig være grøntsager og lækre ingredienser, lidt kød og fisk. Noget man stadig kan glæde sig til at spise.

Budgetvenlig og billig madplan

3 dage med kød/fisk, 3 dage med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet med en budgetvenlig og billig madplan. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Læs også: Alle de andre madplaner.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Aftensmad til hele ugen på budget

Ugens søde sag:
Bløde chokoladeboller med kardemomme

Budgetvenlig og billig madplan 1
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments