
Ih vi kan skimte foråret forude – hvor er det bare dejligt. Jeg ved ikke med dig, men jeg går ind i et forhåbentligt dejligt et af slagsen, og det kan kun blive godt. Noget andet der er godt er denne madplan uge 9. Fyldt med flere af mine personlige favoritter som chevre chaud, asiatisk laksesalat, kyllingesuppe og svampefyldt pasta.
Hver lørdag morgen laver og udgiver jeg en ny madplan til dig her på bloggen akkurat som denne madplan uge 9. Det er til dig, der leder efter inspiration til næste uges madplan. Du kan enten vælge at følge madplanen fuldt ud med den tilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 9
I denne uge får du tre dage med kylling, en med fisk og to vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 9 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på kyllingesuppe med tortellini og grønt og rester dagen efter, min yndlingssalat chevre chaud med balsamico valnødder, sprød paneret kylling og rosenkålssalat med æbler og hasselnødder, fyldt pasta med svampe og ricotta og sidst men ikke mindst asiatisk salat med laks og sprøde ris. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale min nye opskrift på æblebrud med chokolade. Så gode med tandsmør.
