
Så er vi allerede ved uge 8. Måske du er tilbage fra vinterferie, måske du ligesom jeg ikke holder vinterferie i år. Jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg nu glæder mig til foråret, lysere tider og forhåbentligt lidt mere solskin. I mellemtiden kan vi forkæle os selv med en god madplan uge 8, der byder på alt fra hjemmelavet lasagne til tacos og deller i forskellige afskygninger. Helt bestemt lækkert.
Hver lørdag morgen laver og udgiver jeg en ny madplan til dig her på bloggen akkurat som denne madplan uge 8. Det er til dig, der leder efter inspiration til næste uges madplan. Du kan enten vælge at følge madplanen fuldt ud med den tilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 8
I denne uge får du tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 8 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på broccolideller med sesam og bagte rodfrugter, verdens bedste lasagne med masser af skjult grønt, rugbrød med tundeller, tacos med bønner og guacamole og sidst men ikke mindst canneloni med parmaskinke og feta. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage noget lækkert i weekenden? Jeg har virkelig lyst til en skærekage, så jeg kigger langt efter denne banankage med kaffe-mascarponecreme og ristede hasselnødder.
