Så er det tid til madplan uge 8. Jeg håber, at du har haft en dejlig vinterferie,eller går ind i en god vinterferieuge, hvis du er så heldig. Hvis ikke håber jeg bare, at du får en god og helt almindelig uge. Jeg holder ikke vinterferie i år, men det betyder jo ikke, at vi ikke godt kan forkæle os selv med lidt god men nem aftensmad alligevel.
Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.
Madplan uge 8
Madplan uge 8 består af 3 dage med kød (en med kun en smule) og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 8 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.
Ugens menu består helt konkret af en cremet kartoffel-porresuppe, en sand hverdagsfavorit af en one pot pasta med chorizo, spinat og tomater, en vegetartoast med gedeost (du kan også bruge anden ost som mozzarella eller cheddar), valnøddepesto og sennepsdressing, en vegetarisk burrito med guacamole, paneret kylling i tomatsauce aka. chicken parmesan serveret med frisk pasta og sidst men ikke mindst friske forårsruller med kylling, grønt, mango og verdens bedste kokos-peanutbutterdip. Haps.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden? Måske du får gæster? Jeg vil anbefale nogle portionsanrettede chokolademousse. Den bedste opskrift hvis du spørger mig. Helt intense og perfekte i konsistensen, og så kan de forberedes på forhånd.