Jeg synes faktisk selv, at jeg har fået strikket en ret god menu sammen til jer i denne madplan uge 7. Den er fyldt med smag, farver, sprøde ting, cremede dips og smovsede sager. Og måske også nogle alternative versioner af retter du kender i forvejen. Fx frikadeller i broccoli-osteversion eller flødekartofler lavet med rodfrugter. Det kan kun blive godt.
Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.
Madplan uge 7
Madplan uge 7 består af 3 dage med kød (en med kun en smule), en med fisk og to dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 7 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.
Ugens menu består helt konkret af den nordafrikanske ret shakshuka med chorizo og feta, en gang one pot lasagne, en cremet tomatsuppe med mascarpone, en sprød og nem laksetærte med filodej og spinat, broccolifrikadeller med ost serveret med knuste kartofler og peberfrugt-feta dip aka. haydari og sidst men ikke mindst flødekartofler med rodfrugter og kyllingedeller med rødbede og hytteost. Haps.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage i weekenden? Kan man andet end at bage fastelavnsboller med remonce og vaniljecreme? Mums!