Der er ekstra grøntsager i denne madplan uge 51, så vi kan få et ekstra skud grønt, inden vi går ind i julens uge. Søndag plejer at være restedag, men det er selvfølgelig juleaften i denne uge, så det er op til dig, om du vil lade en anden dag være restedag. Der er mange favoritter på menuen, og det kan kun blive en god uge.
Denne madplan uge 51 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.
Madplan uge 51
I denne uge får du en dag med kød, en med fisk og fire vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 51 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på salat med varmrøget laks og langtidsbagte tomater, buddha bowls aka bowls med falafler, grønt og hummus, pitabrød med rester af falafler, grønt og hummus, fuldkornsrisengrød med lakridssukker og pærer, minestronesuppe med bacon og suppehorn og sidst men ikke mindst paneret feta med citron og honning plus surdejsfoccacia med oliven. Jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave nogle lækre sager i weekenden, kan jeg anbefale mine chokoladekarameller med ristede mandler og havsalt.