Yes nu går vi endelig ind i februar måned i næste uge. Sidste vintermåned og så kan vi for alvor måske få lidt forårsfornemmelser at se. Jeg håber! Jeg elsker hyggen ved vinteren, men det er nu også bare koldt og mørkt. I denne madplan uge 5 har vi fokus på varmende men sund og lækker mad. Heriblandt faktisk størstedelen af retter jeg har lavet mange gange. Bare for at nævne dahlen, spanakopitaen og lakselasagnen – det er klare favoritter herhjemme.
Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Vær også opmærksom på, at nogle opskrifter kan være til mindre end eksempelvis 4 personer. Hvis denne madplan uge 5 ikke er dig, så skal du endelig bare kigge på de andre madplaner. God fornøjelse!
Madplan uge 5
Madplanen i denne uge består af 1 dag med kød, 1 dag med fisk og 4 vegetariske dage. Jeg lover, at du ikke vi savne kødet de 4 dage. Den sidste dag står på tøm køleskabet som altid – så er du klar til en ny uge.
Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.
Menuen står helt konkret på den bedste dahl serveret med ristede mandler og skyr, vegetarisk one pot pasta med broccoli, edamamebønner og parmesan, cæsar salat med sprød kylling og hjemmelavet dressing, marokkansk gryderet med aubergine, kartofler og kikærter, den græskar spinat-fetatærte i filodej kaldet spanakopita og sidst men ikke mindst lakselasagne med spinat og ricotta. Mums for en omgang madplan uge 5.
Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!
Og mens vi er i gang, så er det vel ikke weekend uden lækkerier? Jeg foreslår dig, at du prøver mine marcipansnurrer med chokolade.