Madplan uge 48

Madplan uge 48

Klar til en ny uge? Madplan uge 48 er i hvert fald. Åh nu kommer vi ind i den uge, hvor december starter. Og juhuu for det. Det er nu ikke fordi, at jeg elsker julesangene, der gentages år for år og mængden af kød ved julens måltider, men jeg elsker muligheden og undskyldningen for at skrue op for hyggen, bage mine yndlings juleopskrifter og være sammen med familie og venner.

Madplan uge 48

Madplanen i denne uge består af to dage med kød, en dag med fisk og tre vegetariske dage. Den sidste dag står på tøm køleskabet – så er du klar til en ny uge. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. Du kan også skrue op og ned for, hvor mange der spiser med. God fornøjelse!

Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Menuen står helt konkret på tærte med gedeost, karamelliserede løg og spinat, brændende kærlighed med et ekstra skud grøntsager, fuldkornsrisengrød med lakridssukker og pærer i anledningen af 1. december, en cremet og smagsfuld tomatsuppe med mascarpone, fiskefrikadeller med ovnkartofler og hjemmerørt remoulade og til sidst mexicanske enchiladas med kylling og ost. Mums for en omgang madplan uge 48.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Skal der ikke også en sød sag på bordet i weekenden? Hvad med at starte julestemning med et krydret, saftigt honningbrød?

Honningbrød
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments