Madplan uge 41

Madplan uge 41

Uh der er en masse efterårsgodter på menuen i denne madplan uge 41. Suppe, risotto, ostescones, smørstegte ting og en rigtig lækker dessert i weekenden. Det kan næsten kun blive godt. Jeg kan virkelig mærke lysten til simreretter og mad i skål, og det er jo slet ikke et dårligt tidspunkt på året at få lyst til det. Er du klar til ugens måltider? Ellers håber jeg, at jeg kan inspirere dig.

Byd velkommen til ugens menu. Jeg laver altid madplanen for ugen og deler den weekenden før, så du har mulighed for at planlægge. Jeg har lavet den som inspiration til dig, og det er op til dig, om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide det. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.

Madplan uge 41

Menuen i denne uge består af to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis ugens madplan uge 41 ikke er din kop te, så har du altid mulighed for at tidligere madplaner ud. God fornøjelse!

Ugens menu står helt konkret på gulerodsvafler med persillehummus og bagte rodfrugter, asiatiske fiskedeller med smørstegt spidskål, marokkansk kylling med rosiner og pinjekerner, brændende kærlighed med ekstra grøntsager, kartoffel-porresuppe med ostescones med karamelliserede løg og sidst men ikke mindst græskarrisotto med salviepesto. Mmmh for en madplan uge 41.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg overvejer selv tiramisu i glas – sååå lækkert.

Nem tiramisu i glas portionsanrettet
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments