Madplan uge 40

Madplan uge 40

Der er gode sager i denne madplan uge 40, og vi holder et tema i æbler, svampe og spinat, og det har jeg bestemt ikke noget imod. Der er faktisk flere favoritter på menuen, og det kan derfor næsten kun blive en god uge. Den første i oktober måned. Jeg håber, at du får en god én af slagsen.

Denne madplan uge 40 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 40

I denne uge får du en dag med kød, en dag med fisk og fire vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 40 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på spinatvafler med gode toppings, fiskefrikadeller med stegte rosenkål, æbler og hasselnødder, verdens bedste spinatlasagne med estragon-bechamel, opgraderede minutnudler med svampe og smilende æg og sidst men ikke mindst fyldte kyllingebryster med svampe, flødeost og parmaskinke serveret med flødekartofler a la rodfrugter. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Jeg kan anbefale at bage noget med æbler i weekenden, da de topper nu. Det kunne fx være min mormors opskrift på kringle med marcipanremonce og æbler.

Madplan uge 40 1
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments