Er du klar til en ny uge? Den sidste hele uge af januar. Jeg er i hvert fald klar til mindre regn og grå dage og mere solskin (forhåbentligt!), og så er jeg klar med en madplan uge 4 til dig her. Den er fyldt med gode sager, sund aftensmad og lækre opskrifter. Hvis jeg altså selv skal sige det. Har du nogle ønsker til madplanen, er du som altid velkommen til at skrive en kommentar eller sende mig en mail på [email protected].
Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.
Madplan uge 4
Madplan uge 4 består af 2 dage med kød, en med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 4 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.
Ugens menu består helt konkret af æggewraps med spinat, laks og avocado, en cremet kartoffel-porresuppe med purløg, en cæsarsalat med sprødstegt kylling og hvidløgscroutoner, en tærte med masser af karamelliserede rødløg og gedeost (sidstnævnte kan fx udskiftes med feta, hvis du ikke er til gedeost), fyldte pastaskaller med ricotta, spinat og tomatsauce og sidst men ikke mindst græske frikadeller med feta og soltørrede tomater serveret med ovnbagte kartofler med aiolicreme og smørstegte pistacienødder. Haps.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage i weekenden? Hvad med nogle bløde chokoladeboller med kardemomme? De er gode!