Madplan uge 36

Madplan uge 36

Selvom jeg er ked af, at sommeren allerede er ovre, så hjælper det lidt på det, at vi går ind i efteråret, der byder på så mange lækre råvarer i sæson. Æbler, svampe, græskar og meget mere. Det kan kun blive godt. Vi forlænger dog lige sommerfølelsen en smule i denne madplan uge 36, der byder på alt muligt godt fra bowls til snaskede pita og lækker fisk.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 36, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 36

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 36 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på buddha bowls med falafler og hummus, kyllingefrikadeller og marokkansk gulerodssalat, rester af kyllingedeller med pasta pesto med langtidsbagte tomater, pita med stegt blomkål, romesco og marineret feta, risotto med løg simret i rødvin og fond og sidst men ikke mindst mandel og havregrynspaneret torsk med ærtepure og ovnfritter. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Jeg synes godt, at vi kan tage hul på æblesæsonen – er du ikke enig? Jeg kan virkelig anbefale min æblekage med kanel og mandler. Så skøn med en klar fed cremefraiche til.

Æblekage med kanel og mandler
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments