
Vi kører lidt dansk sommer møder Asien i denne madplan uge 34, og der er masser af gode sager på menuen. Fra thai beef salad og hjemmelavede gyoza til jordbær og mormordressing og orzo pastasalat. Jeg håber, at du finder noget, du kan lide.
Denne madplan er til dig, der leder efter inspiration til næste uges menu. Du kan enten vælge at følge madplanen fuldt ud med den tilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 34
I denne uge får du tre gange kød og tre vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 34 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på orzo pasta salat med stracciatella, blomkålsdeller med parmesan og spidskålssalat med jordbær og mormordressing, pita med haydari, grønt og blomkålsdeller, de bedste gyoza med en asiatisk grøn salat, rød karry suppe med dumplings og sidst men ikke mindst thai beef salad. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter eller følger denne madplan uge 34. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden, så har jeg selv kigget på de her kanelsnegle med den lækreste frosting. De kan virkelig anbefales.
