Nu når jeg sidder og skriver dette indlæg og skriver ‘madplan uge 17’, så går det op for mig, at vi allerede er nået til uge 17. Wow tiden går stærkt, og wow hvor er det dejligt, at det endelig er blevet lidt godt vejr udenfor. Det skal fejres med en lidt mere sommeragtig menu med masser af smag, farver og gode sager.
Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.
Madplan uge 17
Madplan uge 17 består af 2 dage med kød, en med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 17 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.
Ugens menu består helt konkret af den græske tærte med spinat og feta kaldet spanakopita, græske deller med feta og soltørrede tomater serveret med en perlebygsalat med urtedressing og asparges, tacos med bønner, guacamole og tomatsalsa, ærterisotto med citron, fiskefrikadeller med ovnfritter og hjemmerørt remoulade og sidst men ikke mindst chicken parmesan (prøv det – sååå godt) med knuste kartofler med hvidløgssmør. Ja tak.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg synes, at det er tid til noget lidt mere sommeragtigt som fx en hindbærtrifli med crumble.