Som denne madplan uge 14 bliver udgivet, slentrer jeg rundt i Paris og har det forhåbentligt dejligt, spiser croissanter, drikker kaffe og nyder byen. Det betyder dog ikke, at du skal snydes for ugens madplan. Jeg har nemlig forberedt den til dig på forhånd. Den står på både nye og gamle favoritter og har lidt flere hints af forår, end vejret måske byder på.
Som altid er madplanen ment som inspiration til ugens menu. Det er op til dig, om du vil følge den 100% eller plukke, som det nu passer dig. Husk at du altid kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med, og du kan også printe en komplet indkøbsliste. Så bliver det forhåbentligt ikke meget nemmere.
Madplan uge 14
Menuen i denne uge står på 1 dag med kød, 2 med fisk og tre vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 14 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!
Ugens menu står helt konkret på nudler med grøntsager og peanutbuttersauce, bagt tomatsuppe med timian-yoghurt og hasselnødder, kyllingefrikadeller med feta og soltørrede tomater samt grillede gulerødder med pisket ricotta og honning, fyldte pastaskaller med spinat og ricotta, rødspættefileter rullet med flødeost og parmaskinke serveret med knuste kartofler med hvidløgssmør og sidst men ikke mindst mini-burgers aka. sliders med laks og dildcreme.
Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!
Jeg får altid lyst til at lave noget lækkert i weekenden, og det er længe siden, jeg har lavet cheesecake. Måske det er det samme hos dig? Jeg kan anbefale min kaffecheesecake med chokolade og saltkaramel.