
Jeg kan endelig mærke, at det er ved at blive lysere udenfor, og jeg ved ikke med dig, men det giver virkelig noget energi. Jeg har ret travlt i øjeblikket med nyt arbejde, og derfor kommer der ikke mange nye opskrifter, men der kommer som altid madplaner ligesom denne madplan uge 13.
Det er til dig, der leder efter inspiration til næste uges madplan. Du kan enten vælge at følge madplanen fuldt ud med den tilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 13
I denne uge får du tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 13 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på indisk dahl med ristede mandler og koriander, kyllingekødboller med ricotta i tomatsauce, rugvafler med varmrøget laksesalat og grønt, tacos med sprød halloumi og mangosalsa og sidst men ikke mindst hjemmelavede gyoza med asiatisk salat med lime-ingefærdressing. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter eller følger denne madplan uge 13. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden? Så skal du altså lige tjekke min nye opskrift på drømmekage ud. Jeg har testet og testet for at finde den perfekte opskrift.
