Madplan uge 13. Har du en god uge i vente? Det har jeg i hvert fald. En weekendtur til Paris blandt andet. Ikke desto mindre skal der jo mad på bordet de andre dage, og denne uge er jeg inspireret af masser af grønt på den ikke-for-sunde måde. Det kan nemlig noget helt specielt, og der er flere favoritter som løggaletten, tikka masalaen, fritterne og toast på menuen.
Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Hvis denne madplan uge 13 ikke er dig, så skal du endelig bare kigge på de andre madplaner. God fornøjelse!
Madplan uge 13
Madplanen i denne uge består af 2 dage med kød, 1 dag med fisk og 3 vegetariske dage. Den sidste dag står på tøm køleskabet som altid – så er du klar til en ny uge.
Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.
Menuen står helt konkret på bygotto med varmrøget laks, asparges og dild, galette (rustik fransk tærte) med løg og ost, hjemmelavede (eller købte) falafler med mellemøstlig salat med ristet blomkålscouscous og gomadressing, grøn toast med ost, skinke og estragonmayo, blomkålsdeller med parmesan og de bedste ovnfritter og sidst men ikke mindst chicken tikka masala og hjemmebagt naan brød. Mums for en omgang madplan uge 13.
Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!
Er du på udkig efter noget sødt, så kan jeg bestemt anbefale dig at lave mine dadelkugler med rom og bastognekiks.