Det er altid sjovt, den måde jeg sammensætter disse madplaner på. Jeg tænker selvfølgelig lidt på sæson og opskrifter, der passer til vejret udenfor, men det er også oftest bare fordi, at det er det, jeg allerhelst selv vil spise i den kommende uge. Jeg håber, at det kan give jer inspiration til samme, og jeg håber, at I er glade for disse madplaner. Har I nogle tanker eller ønsker, er I i hvert fald altid velkomne til at skrive.
Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Hvis denne madplan uge 11 ikke er dig, så skal du endelig bare kigge på de andre madplaner. God fornøjelse!
Madplan uge 11
Madplanen i denne uge består af 3 dage med kød (en med kun en smule), 1 dag med fisk og 2 vegetariske dage. Den sidste dag står på tøm køleskabet som altid – så er du klar til en ny uge.
Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.
Menuen står helt konkret på nudler med halloumi, grøntsager og peanutbuttersauce, honning- og soyamarineret kylling med hvidløgsris og lyntede agurker, brændende kærlighed med ekstra grøntager, laks i rød karry, græske frikadeller og ovnbagte kartofler med aiolicreme og sidst men ikke mindst vegetarisk cæsarsalat med langtidsbagt knoldselleri, den lækreste hjemmelavede dressing og ost. Mums for en omgang madplan uge 11.
Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!
Husk at lave noget lækkert til dig selv i weekenden. Det fortjener du! Jeg foreslår en portion marcipansnurrer med chokolade.