22 ting du (nok) ikke vidste om mig

22 ting du (nok) ikke vidste om mig

Jeg er blevet opfordret af mine søde veninde Helena til at dele nogle facts om mig selv. Ting du (nok) ikke vidste om mig. Det er noget, jeg selv elsker at læse hos andre bloggere. Det der med at smugkigge og få et indblik i andres liv, det er jeg vild med. Og jeg tænker, at det er en oplagt mulighed, hvis der nu skulle sidde nogen af jer derude, der ønsker at vide nogle mere eller mindre random facts om mig.

Jeg deler derfor i dag 22 ting du (nok) ikke vidste om mig. Tallet 22 i anledningen af min fødselsdag i forrige uge. Se det var jo endnu et fact. Du får derfor i dette indlæg 23 facts + lidt småtterier ind imellem. Velkommen til verdens længste indlæg. Jeg håber, at I har lyst til at lære mig lidt bedre at kende og synes, at det er lige så hyggeligt som jeg. Og hvis ikke, kan I jo bare blive ved opskrifterne. Der er mange at vælge imellem.

Hvis I kan nikke genkendende til nogle af tingene, så må I endelig skrive det i kommentarfeltet. Eller måske har lyst til at dele sjovt facts om jer selv – det kunne være sjovt at høre!

22 ting du (nok) ikke vidste om mig

22 ting du (nok) ikke vidste om mig

 1. Jeg er et slet ikke et morgenmenneske. Jo i weekenden hvor jeg kan sove, til jeg vågner og hygge med morgenmaden. Men i hverdagene skal jeg bare spise min morgenmad i fred og ro.
 2. Apropos morgenmad, så spiser jeg ofte det samme i lange perioder. Hele gymnasiet spiste jeg A38 med hjemmelavet granola hver morgen i hverdagene. Nu kører jeg for det meste grød, hvis det ikke er for varmt.
 3. Jeg spiser (lidt for) meget nøddesmør. Peanutbutter og mandelsmør er mine favoritter, og jeg har svært ved at styre mig haha. Og ja – jeg spiser det også rent med ske. Farligt!
 4. Jeg er 175 cm høj og går derfor nærmest aldrig i høje hæle. Jeg vil dog gerne blive bedre til det uden at føle mig højere end alle andre.
 5. Jeg vandt en andenplads ved DM i toast med min veninde sidste sommer – apropos billedet længere oppe. Vi skulle dyste i 4 discipliner: signaturen, den eksperimenterende, desserttoasten og klassikeren med et twist. Opskriften på signaturen finder du lige her.
 6. Jeg kan ikke følge en opskrift fuldt ud. Og nærmest ikke engang mine egne (og der er alligevel 538 (!!) udgivne indlæg af dem på bloggen). Jeg bruger altid det, jeg har på lager og smager mig frem. Det er noget, jeg gerne vil give videre. Følg din intuition i stedet for at følge opskriften slavisk.
 7. Jeg læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er kæmpe fan. Lige nu går jeg på fjerde semester ud af syv.
 8. Fra februar skal jeg på udveksling i Utrecht (en hyggelig by en halv times tid fra Amsterdam). Det var en kæmpe beslutning fra min side af, og selvom det er lidt skræmmende, glæder jeg mig helt enormt. Hvad der skal ske med bloggen det halve år, skal jeg nok finde ud af. I slipper nok ikke for mig.
 9. Jeg aner ikke, hvad jeg vil i fremtiden. Lige nu fokuserer jeg bare på, at jeg elsker mad haha. Men jeg kunne på nuværende tidspunkt godt tænke mig måske enten at udvikle opskrifter, give min viden og kærlighed til mad videre og/eller måske arbejde med børn og unge også. Vi må se, hvad fremtiden byder. Jeg glæder mig!
 10. København er min yndlingsby i hele verden. Og det mener jeg. Efter at være flyttet hertil for to år siden har jeg opbygget mig en stor kærlighed for byen. Se fx en guide til morgenmad og brunch i byen.
 11. Jeg elsker at rejse og har allerede besøgt 26 lande. Og været mindst 6 gange på både Mallorca og i England. Min næste rejse går til Marrakech om et par måneder, men mit drømmerejsemål er en roadtrip i USA eller Australien. Og meget mere surf. Find link til mine rejseguides lige her.
 12. Jeg kan ikke sige, hvad min livret er. Og det er faktisk noget af det, jeg bliver spurgt mest om. Det afhænger af sæson, årstid og lyst. Alt med hokkaido om efteråret, karryretter om vinteren og friske grøntsager, fisk og bær om sommeren. Hvis jeg skal vælge, så er det friskbagt (surdejs)brød med smør. Altid.
 13. Jeg er ikke kræsen. Jeg spiser nærmest alt, selvom jeg ikke er den største fan af det danske køkkens sovs, kartofler og kødmængder. Kun når mormor laver det.
 14. Når nu vi snakker om mad, så spiser jeg nok lidt for meget salt. Ja nu er det ude. Jeg hedder Anna, og jeg er afhængig af salt. Men friskbagt brød med smør og flagesalt er bare såååå godt! Eller en chokoladebrownie med lidt flagesalt. MÅMS. Jeg vil dog gerne prøve at vænne mig af med det, men det er altså ikke nemt.
 15. Jeg er virkelig dårlig til at beslutte mig. Jeg kan kigge på Netflix eller et menukort i laaang tid uden at komme videre. Men altså det er jo også vigtigt at finde den Instagramværdige mad, ik?
 16. Jeg havde, indtil jeg var 18 år, kun været i Jylland én gang. På baggrund af dette er jeg også ret dårlig til placering af danske byer generelt.
 17. Jeg er rigtig god til at planlægge min kalender og lave ting i god tid. Jeg fungerer oftest ikke så godt under tidspress, men jeg øver mig i at være mere spontan. Til gengæld er jeg god til at skubbe små, ligegyldige ting, så det ender med, at der går flere uger, før jeg får syet det irriterende hul i trøjen, støvsuget eller tjekket det der serienummer på min cykel… Det bliver jeg altså nødt til at få gjort.
 18. Jeg er lidt OCD i forhold til numre og stikkontakter. Lydniveauet skal være på et lige tal, og stikkontakter skal være slukkede, når de ikke bliver brugt – jeg kan ikke fokusere, før det er gjort.
 19. Jeg er en af dem, der cykler hurtigt på cykelstien og bliver ret hurtigt irriteret, hvis andre ikke kan finde ud af de uskrevne cykelregler. Hold til højre, brug dine hænder, kig dig for og brug ringeklokken. Tak.
 20. Jeg træner crossfit minimum 3 gange om ugen, og jeg er så vild med det. Jeg er blevet mere grundstærk i hele kroppen og bliver udfordret hver evig og eneste gang. Jeg fungerer faktisk slet ikke, og mit humør bliver dårligt, hvis jeg ikke får lov til at bevæge mig.
 21. Jeg spiser stort set vegetarisk, selvom jeg godt kan lide kød. Men for mig er det bare nemmere (og billigere), og jeg er ofte mere kreativ, når min mad er uden kød.
 22. Mange af mine allerbedste veninder har jeg fået igennem sociale medier. Især igennem Instagram har jeg fundet dem. Og jeg kunne slet ikke forestille mig ikke at have dem i mit liv i dag.
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments