Skip to content
No results
No results
  • Forside
  • Hvem er Anna?
  • Opskrifter
    • Måltider
      • Morgenmad
      • Snack
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Kategori
      • Brød og boller
      • Cookies og småkager
      • Drikkevarer
      • Gryderetter
      • Is
      • Kage
      • Madpakke
      • Pastaretter
      • Pizza
      • Risretter
      • Salater
      • Slik og konfekt
      • Suppe
      • Tærte
      • Tilbehør, topping og dips
      • Spiselige gaver
    • Anledning
      • Brunch
      • Fødselsdag
      • Gæstemad
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
      • Picnic
    • Verdenskøkken
      • Afrikansk
      • Amerikansk
      • Asiatisk
      • Fransk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mellemøstlig
      • Mexicansk
    • Sæson
      • Sommer
      • Efterår
      • Vinter
      • Forår
  • Opskriftsindeks
  • Rejseguides
  • Madplaner
  • Kontakt og samarbejde
Anna-mad.dk
  • Forside
  • Hvem er Anna?
  • Opskrifter
    • Måltider
      • Morgenmad
      • Snack
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Kategori
      • Brød og boller
      • Cookies og småkager
      • Drikkevarer
      • Gryderetter
      • Is
      • Kage
      • Madpakke
      • Pastaretter
      • Pizza
      • Risretter
      • Salater
      • Slik og konfekt
      • Suppe
      • Tærte
      • Tilbehør, topping og dips
      • Spiselige gaver
    • Anledning
      • Brunch
      • Fødselsdag
      • Gæstemad
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
      • Picnic
    • Verdenskøkken
      • Afrikansk
      • Amerikansk
      • Asiatisk
      • Fransk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mellemøstlig
      • Mexicansk
    • Sæson
      • Sommer
      • Efterår
      • Vinter
      • Forår
  • Opskriftsindeks
  • Rejseguides
  • Madplaner
  • Kontakt og samarbejde
Anna-mad.dk

Mozzarella

Åh mozzarella. Vores alle os, der elsker ost og nok også for dem, der ikke er de største ostefans. Mozzarella er en mild og god smelteost, der smager godt både varm og kold. Herunder har jeg samlet alle mine opskrifter med mozzarella. Lad dig endelig inspirere! Jeg håber, at du finder noget, du kan lide.

Åben lasagne med græskar, brunet smør og stracciatella opskrift med ristede hasselnødder

Åben lasagne med græskar, brunet smør og stracciatella

Hjemmelavet stracciatella ost nem opskrift

Stracciatella ost

Tomattærte med mozzarella og basilikum

Tomattærte med mozzarella og basilikum

Pasta med basilikumsfløde, straciatella og citronbrødkrummer

Pasta med basilikumsfløde, stracciatella og citronbrødkrummer

Marineret mozzarella aka. snyde-burrata og straciatella

Marineret mozzarella aka. snyde-burrata

Parmesan paneret kylling med tomatsauce

Chicken parmesan

Cannelloni med spinat, feta og parmaskinke

Cannelloni med spinat, feta og parmaskinke

Kartoffelpizza med mascarpone og rosmarin

Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater

Melonsalat med mozzarella, serrano og balsamico

Melonsalat med mozzarella, serrano og balsamico

Aubergineruller med mozzarella, spinat og tomatsauce

Aubergineruller med mozzarella, spinat og tomatsauce

Speltsalat med pesto, tomater og frisk mozzarella

Speltsalat med pesto, tomater og frisk mozzarella

« Forrige Side1 Side2 Næste »

Instagram

Open post by annabartels with ID 18060750365469596
Kolokithopita aka. filodejstærte med squash og feta 🌱 Måske du har smagt den græske spanakopita? Det her er dens lige så gode fætter med squash i stedet for spinat.

Ultrasprøde lag af dej og et saftigt fyld med revet squash, æg, masser af feta, citronskal og muskatnød. Alt for lækkert 👌🏼

Du finder opskriften ved at søge på ‘kolo’ på anna-mad.dk ✨ Er du mere til spinatversionen, så finder du også en spanakopita på bloggen. 

#annamad #madinspiration #kolokithopita #filodej #filodejstærte #feta #tærte #squashtærte #zucchini #zucchinitærte #aftensmad #mad #deldinmad #hverdagsmad #opskrift #frokost #madpakke #græsk #græskmad
Open post by annabartels with ID 17908589439153968
Traditionen tro, en rulle af gode ting jeg har spist på det sidste 📹👌🏼

• Sandwich med kylling, pesto, rucola, grillet peberfrugt og hummus
• Er blevet glad for trenden med skyrboller (lavet af havregryn, æg og skyr) og forsøgte i en pølsehornsversion. Så godt. 
• Grønkålspesto - fattigmandspesto med solsikkekerner også. Mindst lige så god
• Hjemmebagt rugbrød 
• En salatfavorit for tiden: peberfrugt, agurk, kikærter og feta
• En slags gnocchi lavet på gulerødder i stedet for kartofler og klippet dej i stedet for formet og rullet pænt. Med stegte gulerødder og pestosauce
• En virkelig god bowl fra @wedogreens (ingen reklame, bare GOD)
• Cashewdressing til min seneste opskrift med stegt kål
• Sommermad med nye kartofler og tomatsalat. Serveret til stegt mørksej

Noget du vil have opskriften på? 💚

#annamad #madinspiration #hverdagsmad #frokost #aftensmad #pølsehorn #sandwich #pasta #gnocchi #salat #salatinspiration #deldinmad #grønkålspesto #sommermad #bagværk
Open post by annabartels with ID 18281123575271622
Reklame for @asc_danmark 🐟 Du skal møde min nye yndlingsburger og måske også din. Sprøde og saftige laksebøffer, tartarsauce, salat, karse og syltede agurker 🍔

Opskriften er udviklet som et samarbejde med ASC. Har du fx set, ASC-mærket før? Det er et lille blåt internationalt miljømærke for opdrættede fisk og skaldyr. Mærket fortæller, at fisken er opdrættet med hensyn til både miljø, dyrevelfærd og sociale forhold. Det gør mig mere sikker og tryg i kvaliteten 🤝🏼 

Og de her laksebøffer i burgeren er helt geniale og en skøn, anderledes måde at spise fisk. Du skal bare bruge: 
- Laks
- Salt og peber
- Æg
- Hvedemel
- Urter
- Panko
- Olie/Smør til stegning

Er du blevet sulten? Haps hele opskriften på anna-mad.dk ✨ 

#annamad #asc #laks #fisk #fiskeburger #lakseburger #tartarsauce #aftensmad #hverdagsmad #gæstemad #burger #fishburger #salmonburger #deldinmad #madinspiration
Open post by annabartels with ID 18065979149295959
Min nye yndlingsmåde at tilberede og spise kål. Gem den, husk den og server den til alt for ekstra skud grønt 🥬

Jeg skærer egentlig bare kål (hvid, spids eller rød) i chunky stykker som i videoen, vender med salt, peber og olivenolie og bager halvmørt og godt gyldent i ovnen. Seriøst - det kan spises til alt. Som det er, i bowls, salater, i sandwiches eller som almindeligt grønt tilbehør. 

Dressingen er blandt andet lavet af cashewnødder, tahin og urter - og er bare et velsmagende plus i min blog 👌🏼

#annamad #kål #spidskål #bagtkål #stegtkål #stegtspidskål #bagtspidskål #grøntsager #grønt #tilbehør #kålsalat #deldinmad #madinspiration #aftensmad #hverdagsmad #opskrift #frokost
Open post by annabartels with ID 18077876923804667
Reklame // Det er nærmest en guilty please for mig at se videoer af sandwiches, der smøres, fyldes og skæres. Kender du det? 😂🥪

Så da @meyers sendte mig deres nye Ølandsflute og Spicy Hummus i weekenden (modtaget i gave), kunne jeg næsten ikke andet end at teste det som en sandwich. 

I sandwichen har jeg også:
• basilikumspesto
• rucola vendt med olivenolie, citronsaft og salt 
• stegt kylling
• grillet peberfrugt
• peber

Kæmpe haps 👌🏼

#annamad #sandwich #sandwichesofinstagram #sandwiches #aftensmad #frokost #picnic #madinspiration #deldinmad #hverdagsmad #opskrift #meyers #kylling #pesto #ølandshvede #hummus
Open post by annabartels with ID 18066307801979330
Opskrift på sunde(re) müeslibarer - en basisopskrift med alt godt fra skabet. En lifesaver herhjemme når eftermiddagssulten melder sig, eller når jeg skal have en let morgensnack på farten 👌🏼

Til 10 stk skal du bruge:
• 100 g grovvalsede havregryn
• 60 g nødder
• 40 g kerner/frø (jeg tilføjede også 2 spsk kakaonibs)
• 4 dadler, store fx medjool
• 1 æg
• 2/3 dl nøddesmør
• 1/2 dl honning
• Salt

1. Hak nødderne groft. Fjern sten fra dadlerne og hak også dem groft. 
2. Vend det sammen med havregryn og kerner i en skål.
3. Rør æg, honning, nøddesmør og et nip salt sammen og brug fingrene til at fordele det i havregrynsblandingen
• Tryk det godt ned i en lille form, fx franskbrødsform, foret med bagepapir
• Bages ved 175 grader varmluft i 14-16 minutter, til de er godt gyldne og sprøde
• Lad dem afkøle, inden du skærer dem ud i barer 

#annamad #madinspiration #deldinmad #hverdagsmad #opskrift #eftermiddagssnack #snack #sundsnack #morgenmadpåfarten #morgenmad #myslibar #mueslibar #dadler #sundmad

Powered by Bloggerspace

Cookieindstillinger